Produkter for guarana koffein (4)

Grønn Kaffe Arara

Grønn Kaffe Arara

Høy produksjon og høy kvalitet er kjennetegnene på denne tolerante druesorten, godt tilpasset jordsmonnet på eiendommen vår. Den bemerkelsesverdige kraften til denne planten med overlegen karakter merkes i drikken, som reflekterer eksellensen til dette spesielle kornet dyrket på gården vår.
Guarani spesialkaffe fra Brasil - Permanent utvalg

Guarani spesialkaffe fra Brasil - Permanent utvalg

Denne Guarani er en kaffe med en raffinert profil, naturlig fermentert (uten vann) som tilbyr noter av nøtter og en deilig sjokoladesmak som vil glede dine kaffestunder. Denne terroir-kaffen kommer fra Mogiana-regionen, den mest kjente i delstaten São Paulo, et ideelt område for dyrking av kaffe i agroforestry med kuperte terreng som når over 1100 m høyde. Tilgjengelig i formater på 250g eller 1kg. Bønner eller malt.
Café Supremo Honning Gul - 250g pose med bønner

Café Supremo Honning Gul - 250g pose med bønner

Vi tilbyr her en kaffe av høy kvalitet fra Finca Don Manuel. Ved innhøsting plukkes fullt modne Supremo-kaffebønner. Kirsene velges ut gjennom en prosess der de dyppes i et kar med vann, hvor kirsene som flyter på overflaten fjernes for å sikre en kaffe av førsteklasses kvalitet. Kirsene blir avskallet, og bønnene med sitt mucilage tørkes til den nødvendige fuktighetsgraden er oppnådd, noe som gir dem en gylden farge. Selges eksklusivt som hele bønner, slik at du kan nyte aromaene og duftene av en kaffe som har tatt opp sukkeret i dette mucilaget. Vurdering 85 – SCA Fruktdufter og aromaer, vanilje, hasselnøtt. Smaker av malt, melon, vanilje.
Café Castillo vasket Amaretto-fatlagret - 250g pose med bønner

Café Castillo vasket Amaretto-fatlagret - 250g pose med bønner

I forordet tilbyr vi her en kaffe av høyeste kvalitet. Så snart den er høstet, plukkes de fullt modne Castillo-kaffebønnene, kaffen vaskes, og de purpurfargede bærene som er valgt ut, dyppes i et kar med vann for å fjerne de som flyter, og sikre en kaffe av førsteklasses kvalitet. Deretter dreneres vannet, og bærene legges i en beholder eller sekk i 16 timer, før de tørkes til ønsket fuktighetsnivå er oppnådd. Deretter lagres kaffebærene i opptil 3 måneder i eikefat som har inneholdt Amaretto i minst 8 år. Selges eksklusivt som hele bønner, slik at du kan nyte blandingen av kaffens og Amarettos aromaer når du maler bønnene, og lukte på duftene før du smaker på denne 100% arabica-kaffen fra Colombia. En gastronomisk kaffe.